laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gestoofde haas op Franse wijze
  ingrediënten:
    1 gelardeerde haas in delen (met spekreepjes)
3 dl. rode wijn
2 uien
2 teentjes knoflook
1 winterwortel
selder
bieslook
peterselie
kervel
2 bekertjes crème fraiche
2 el. verse peperkorrels
100 gr. boter of margarine
suiker
wildkruiden
· peper
  bereiding:
    Bestrooi de haas met wildkruiden.
Verwarm de boter in een wildpan en bak hierin de haas rondom bruin.
Voeg de wijn, de gehakte uien, de kleingesneden knoflook, de wortel in blokjes,de geknipte tuinkruiden en de peperkorrels toe en sluit de pan.
Stoof het geheel gedurende ca. 2,5 uur en voeg dan de crème fraiche toe.
Kook het stoofvocht even in en maak dit op smaak met weinig suiker.


Gestoofde haas op Franse wijze, appelcompote, rode kool en Pommes Duchesse.

Tip:
Voeg kleingesneden champignons en 1 el. gemberstroop toe.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats