laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 gemarineerde hazenbouten
  ingrediënten:
   

  • 2 hazenbouten
  • **Marinade**
  • 25 cl azijn
  • 1 fles droge witte wijn
  • 12,5 cl olijfolie
  • 1 grote ui
  • 2 gesneden wortels
  • 1 bosui
  • 3 ml zout
  • 3 ml peperkorrels
  • 3 ml jeneverbessen
  • 3 ml tijm
  bereiding:
    Meng alle ingredienten voor de marinade. Marineer hierin de hazenbouten. Laat ze bij voorkeur een nacht in de marinade staan. Braad de bouten in de oven op 180°C gedurende 3 kwartier à 1 uur.
Dik de marinade in tot een dikke saus en serveer deze bij of over de hazenbouten.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats