Spaghetti met roze garnalen |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 2 personen:
100 g roze garnalen
200 g spaghetti
3 eetlepels olijfolie
1 prei
1/4 l kant en klare tomatensaus
100 g verse roomkaas met kruiden
2 eetlepels fijngeknipte bieslook
zout, peper |
|
bereiding: |
|
|
Kook de spaghetti in ruim kokend water met een snufje zout en een scheutje olie gaar. Afgieten en laten uitlekken en mengen met wat (vers gemalen) peper
Snijd ondertussen de preien in zeer smalle ringen en bak ze in een diepe pan, in de olie zachtjes glazig. Roer de tomatensaus erdoor en breng het geheel aan de kook en laat de saus een paar minuten pruttelen
Verkruimel de verse roomkaas
Voeg de garnalen aan de saus en toe warm de saus nog 2 minuten door. Doe de spaghetti in een schaal, schep de saus erop en verdeel de verse roomkaas en de bieslook erover. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|