laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Deense vla
  ingrediënten:
    1 dl bessensap
1 dl water
1 kaneelstokje
75 g suiker
50 g krenten
75 g rozijnen
2 dl vanillevla
2 eetlepels aardappelmeel
  bereiding:
    Was de rozijnen en de krenten en laat ze uitlekken. Doe de bessensap met het kaneelstokje in een pan en laat het op een lage hittebron een poosje trekken. Los er dan de suiker in op en voeg de rozijnen en de krenten toe. Beng het aan de kook en laat het 10 minuten zachtjes koken. Verwijder dan het kaneelstokje. Roer in een kopje het aardappelemeel met wat water tot een papje en bind hier het vocht mee. Giet de gebonden saus in een schaal en schenk er de vla over.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats