laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Duiffilets met romige pepersaus
  ingrediënten:
    4 wilde duiffilets
1 1/2 dl. slagroom
1 el. verse groene
peperkorrels
peterselie
1 el. bloem
40 gr. boter of margarine
zout en peper
  bereiding:
    Bestrooi de filets met zout en peper.
Verwarm de boter in een pan en bak hierin de filets 2-3 minuten aan ieder kant.
Neem de filets uit de pan en houd ze warm.
Bestrooi de bakboter met de bloem, voeg de room en de peperkorrels toe en laat dit even inkoken.
Voeg de fijngeknipte peterselie toe en maak de saus op smaak af met zout en peper.

Duiffilets met romige pepersaus, gekookte worteltjes, tuttifrutti en gekookte aardappeltjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats