laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Wilde duiffilets met krokante korst
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

4 wilde duiffilets
1 tl. olie
35 gr. boter of margarine
zout en peper
  bereiding:
    Bestrooi de duiven met een mengsel van paprikapoeder, zout en peper.
Verwarm 30 gr. boter in een pan en bak hierin de filets 1 minuut aan iedere kant.
Neem de filets uit de pan en houd ze warm.
Voeg de overige boter en de olie toe en verwarm dit opnieuw -kort voordat de maaltijd geserveerd gaat worden en bak de filets nog 1 a 2 minuten aan iedere kant.
Duiffilets kunnen rosé geserveerd worden.

Duiffilets met gegratineerde aardappelpuree en gestoofde rode kool met appeltjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats