laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Currysoep met kip
  ingrediënten:
    een appel (jonagold) in kleine stukjes
een kwart van een knolselder in kleine stukjes
4 selderstengels in stukjes
1 ajuin in stukjes
1 teentje knoflook gesnipperd
kippenborstfilet (400 gram)
4 tomaten
1 eetlepel milde currypasta
kurkuma
wat room
boter
1 liter groentebouillon
  bereiding:
    de stukjes appel, selder, ajuin en look in boter stoven
wat bestrooien met kurkuma en een eetlepel currypasta erbij
de bouillon toevoegen en dertig minuten laten koken
intussen de kippenborstfilet in reepjes snijden
de tomaten ontvellen, ontpitten en in stukjes snijden
nadat de bouillon een half uur gekookt heeft, de kippenreepjes en stukjes tomaat toevoegen
de soep serveren met wat room

Lekker met ciabatta
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats