laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Waterzooi van vis
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

4 kabeljauwfilets van 140g
8 jonge wortelen
4 preistengels
300 g knolselder
800 g. aardappelen
2 eetlepels fijngehakte peterselie
2 takjes tijm
2 laurierblaadjes
4 eetlepels witte wijn
2 eetlepels citroensap
1 koffielepel boter
zout en peper
  bereiding:
    Snijd de groenten in staafjes en doe ze in een stoomkoker.Leg er de vis op,voeg de kruiden toe en overgiet met de wijn.Stoom ongeveer 10 minuten tot de vis gaar is.Kook of stoom de aardappelen gaar.Verdeel de vis en de groenten over de borden en dien op met aardappelen.Laat het vocht nog even opkoken met citroensap en boter.


270 ckal
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats