laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tagliatelle met eekhoorntjesbrood
  ingrediënten:
    tagliatelle
olijfolie
peper en zout
2 dl room
40 g gedroogd eekhoorntjesbrood
  bereiding:
    Laat 40 g gedroogd eekhoorntjesbrood 2 u weken in lauw water. Spoel ze goed af onder koud stromend water en knijp ze goed uit.


Kook 400 g tagliatelle gaar (kooktijd: zie verpakking) in lichtgezouten water. Giet af en laat goed uitlekken.


Verhit 1 eetl. olijfolie in de kom waar u de pasta in kookte. Stoof kort de uitgeknepen champignons. Kruid met peper en zout en giet er 2 dl room bij.


Schep de tagliatelle onder de champignons en laat nog eens goed warm worden.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats