laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Reebiefstukjes met amandelen
  ingrediënten:
    4 reebiefstukjes
4 el. geroosterde amandelen
1 dl. slagroom of crème fraiche
1 el. Mosterd
2 el. Olie
25 gr. boter of margarine
zout en peper
  bereiding:
    Bestrijk de biefstukjes met de mosterd en bestrooi ze met peper.
Verhit de olie in een pan en schroei hierin de biefstukjes aan beide zijden dicht.
Neem ze uit de pan en voeg de boter toe.
Bak de biefstukjes aan beide zijden bruin (reken ca. 3-4 minuten aan iedere kant).
Neem de biefstukjes uit de pan en houd ze warm.
Voeg de room toe aan de bakboter en roer de aanbaksels los.
Garneer met de geroosterde amandelen.


Gebakken reebiefstukjes met amandelen, saus, gekookte bloemkool en gebakken aardappelen.


Tip:
Vervang mosterd door hotketchup en gebruik olijfolie.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats