laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Ovenschotel met aardappelpuree en Noordzeegarnalen
  ingrediënten:
    voor 4 personen:


400 gr garnalen
16 aardappelen
1/4 l melk
200 gr boter
2 eieren
1 l melk en een beetje garnalenkopjes
50 gr boter
80 gr bloem
200 gr gemalen kaas
1 citroen
  bereiding:
    Kook de aardappelen tot puree en voeg 1/4 l melk, 200 gr boter en 2 eieren toe. Schik de puree in een ovenschotel en strooi er de garnalen over

Maak een roux met de boter en de bloem. Laat de melk wat trekken met de garnalenkopjes en maak er een bechamelsaus mee. Breng op smaak met de helft van de kaas en wat citroen

Overgiet het geheel met de saus en overstrooi met de rest van de kaas. Plaats 15 minuten op 180 graden in de oven
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats