  | 
    
 
 | 
      | 
    
					
				
					| 
 Biefstuk in brickdeeg | 
				 
							
					|   | 
					ingrediënten: | 
				 			
				
					|   | 
					  | 
					Voor 4 personen: 
 
  4 steaks
  2 sneetjes ganzenleverpastei 
  olijfolie
  1 ei erdooier
  4 blaadjes brickdeeg
  peper en zout | 
				 
							
					|   | 
					bereiding: | 
				 
				
					|   | 
					  | 
					Kruid de steaks en vul ze op met een stukje ganzenlever.
 Smeer het brickdeeg in met het eigeel en pak hier het vlees in.
 Bak de pakjes aan in de olijfolie tot ze knapperig zijn.
 Dien op met gemengde sla. | 
				 
				
					|   | 
				 
				
					|   | 
				 
                           
 
  | 
 
				
					|   | 
					mail dit recept naar een vriend of vriendin | 
				 
					
			  | 
		 
		 
 | 
      |