laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kabeljauw met gegratineerd ei
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:

2 kabeljauwfilets van 140g elk
1 ei
30g geraspte Emmental light
4 eetlepels witte wijn
4 eetlepels room 8% v.g.
2 koffielepels margarine
peper en zout
  bereiding:
    Verwarm de oven op 200.Bak de vis aan in de margarine.kruid met peper en zout en giet er de witte wijn over.Klop het ei op met de room en kruid met peper en zout.Leg de gebakken vis in een ovenschaaltje en giet er het eimengsel over.Bestrooi met de geraspte kaas en plaats 10 minuten in de oven.Plaats nog even voor opdienen onder de grill.


p.p. 330 kcal.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats