laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Eenvoudig notenbrood
  ingrediënten:
    350 gr. zelfrijzend bakmeel
1/4 theelepel koekkruiden
100 gr. lichtbruine basterdsuiker
250 gr. gepelde walnoten
150 gr. rozijnen
1 theelepel zout
1 ei
melk
  bereiding:
    De ingredienten droog door elkaar mengen in een kom. Het ei en zoveel
melk erbij roeren dat een glad en makkelijk deeg ontstaat van
cake-deeg dikte. Een cakevorm (of vierkante bakvorm) invetten en met
bloem bestrooien of paneren. Het deeg erin scheppen, gladstrijken en
middenin de warme oven (175 C.) in ongeveer 60 minuten gaar bakken.
Het brood uit de oven even laten staan, keren en uit laten dampen. Met
boter serveren. Eet smakelijk!!
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats