laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Garnalenspiesjes met gembersaus
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

200 g gepelde kreeftgarnalen
8 satéstokjes
2 theelepel citroensap
tabasco
1 eetlepel olie
4 bolletjes gember (op siroop) fijngehakt
6 eetlepels tomatenketchup
1 eetlepel fijngeknipte bieslook
  bereiding:
    Prik de garnalen aan de satéstokjes
Roer 1 theelepel citroensap met een paar druppels tabasco door 1 eetlepel olie en bestrijk hiermee de spiesjes
Meng 1 theelepel citroensap, gember, bieslook en enkele druppels tabasco door de tomatenketchup
Leg de spiesjes in een hete droge koekenpan of op een grillpan en grill ze in 2 min. om en om.

Geef de saus apart bij de spiesjes en eet er wat brood bij.

per portie: 104 kcal.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats