laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Lamskoteletjes met ricotta en zongedroogde tomaten
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

8 lamskoteletjes
250 g ricottakaas
80 g zongedroogde tomaten met kruiden Sud & Sol
100 g raspadura (geraspte Grana Padano kaas)
1 bosje basilicum
  bereiding:
    De tomaten laten uitlekken en fijnsnijden.
De steeltjes van de basilicum verwijderen en de blaadjes in fijne reepjes snijden.
Dit alles bij de ricottakaas mengen samen met peper en zout.
De lamskoteletten aanbakken.
Een koffielepel van de ricotta mengeling erop wrijven en bestrooien met raspadoura.
Enkele minuten onder de grill laten bruinen.
Serveren met gebakken aardappelen en een notensalade.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats