laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Hollandse appelpudding
  ingrediënten:
    voor 4 personen:

rijpe Hollandse appels
kaneel
suiker
aardbeienjam
1 halve liter melk
1 pakje vanille kookpudding
wat stijfgeklopte en gezoete slagroom
  bereiding:
    Schil de appels en rasp ze grof in een glazen kom. Voeg kaneel en suiker naar smaak toe en meng alles goed door elkaar. Verdeel dit mengsel over vier (glazen) kommetjes en leg er een laagje aardbeienjam op. Kook hierna de halve liter melk en maak pudding van de inhoud van het pakje vanille kookpudding. Stort de pudding heet op het appelmengsel. Laat dit afkoelen en versier het geheel met toefjes gezoete en stijfgeklopte slagroom.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats