laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Bloemkoolsoep met rauwe ham
  ingrediënten:
    1 kleine bloemkool (in roosjes)
1 grote aardappel (geschild en in blokjes)
2 kippenbouillontabletten
4 plakken rauwe ham
125 ml creme fraiche
  bereiding:
    In ruime pan bloemkoolroosjes en aardappelblokjes met 750 ml water aan de kook brengen. Bouillontabletten erboven verkruimelen. Bloemkool en aardappel in 15 min. gaarkoken en in pan fijnstampen of met staafmixer kort pureren. Intussen vetrandjes van ham snijden en ham in droge koekenpan krokant uitbakken. Op keukenpapier laten uitlekken. Creme fraiche door soep roeren en op smaak brengen met peper. Soep opnieuw aan de kook brengen.

Soep verdelen over vier kommen en ham erboven verkruimelen
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats