|
|
|
Kabeljauw met spek, kaas en spinazie |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
800 gram kabeljauw
250 a 300 gram gerookt spek in sneetjes
Peper en zout
Boter om te bakken
250 gram gemalen kaas
Pakje diepvries roomspinazie |
|
bereiding: |
|
|
De kabeljauw in stukjes snijden en in het gerookt spek rollen. de rolletjes rustig bakken in boter, op smaak kruiden met peper en, voorzichtig, met zout.
de roomspinazie in een pannetje ontdooien en lichtjes opwarmen.
de vis in een ovenschaal leggen, roomspinazie erover en bestrooien met de geraspte boerenkaas. gratineren in de oven.
tip :
-Leg onderaan eventueel een laagje puré
-Als je geen viseter bent kan je ook kipreepjes in spek rollen |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|