laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 snelle moussaka
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:

1 aubergine, in lange plakken gesneden
200 gram rundergehakt
1 pakje tomatenbasissaus
1/2 theelepel oregano
1 teentje knoflook, uitgeperst
puree voor 2 personen
150 gram Griekse yoghurt
50 gram geraspte kaas
zout en peper
Ingevette ovenschaal
  bereiding:
    Aubergine bestrijken met wat olijfolie en in een pan in ca. 5 min. lichtbruin bakken, halverwege keren. In een braadpan het gehakt rul bakken met de knoflook.

Tomatensaus, oregano, zout en peper toevoegen en 5 min. laten sudderen.

Puree bereiden. Aubergine in een ovenschaal leggen, saus erover en daarop een laag puree scheppen. Yoghurt losroeren met de kaas en deze over de puree strijken.

Moussaka onder de grill in ca. 4-5 minuten laten kleuren en opdienen!
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats