laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pasta e patate
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

6 grote vastkokende aardappelen
0.5 ui
2 el olijfolie
1 blik gepelde tomaat (180 g)
4 el geraspte parmezaan
zout en peper
water
300 g pasta
  bereiding:
    Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Stoof de fijngesneden ui in olijfolie. Voeg vervolgens de tomaten en een snuifje peper en zout toe. Goed roeren. Voeg de aardappelblokjes toe en giet er water bovenop tot de aardappelen helemaal bedekt zijn. Laat het geheel koken op een zacht vuurtje tot de aardappelblokjes gaar zijn. De saus is klaar. Kook de pasta in gezouten water. Verdeel over 4 borden. Serveer met de aardappelsaus en parmezaanse kaas.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats