laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Varkensvlees zoet-zuur
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

1 blik ananasblokjes (340 gr)
150 gr blokjes tomaat
100 ml kippenbouillon
5 à 6 eetlepels zoetzure chilisaus
2 eetlepels olie
pezo
400 gr varkensfilet (varkenshaasje)
3 lente-uitjes
125 gr soyascheuten
  bereiding:
    Snij het vlees in blokjes, laat de ananas uitlekken.
Snij de lente-uitjes in ringetjes.
Bak de vleesblokjes rondom goed aan in hete olie.
Kruid met peper en zout.
Voeg er de blokjes tomaat, de bouillon, het ananassap en 4 eetlepels chilisaus aan toe.
Laat 10 minuten sudderen.
Doe er de ananasblokjes en de soyascheuten bij. Laat goed doorwarmen.
Breng eventueel verder op smaak met de rest van de chilisaus. Werk af met de lente-uitjes.
Lekker met rijst.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats