laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Ovenschotel tricolore
  ingrediënten:
    voor 4 personen:

    4 grote aardappelen
    4 tomaten
    1 courgette
    Peper en zout
    Margarine
    1 teentje knoflook
    2,5 dl room
    100 gr gemalen mozzarellakaas
  bereiding:
    Beboter een vuurvaste schotel en bestrooi lichtjes met peper en zout. Verwijder het kroontje van de tomaten en snijd in schijfjes van 1 cm dik. Snijd de courgette in schijfjes van 3 mm dik. Schil de aardappelen en snijd in flinterdunne schijfjes. Schik de groenten in 3 rijtjes in de schotel.
Strooi er een versnipperd teentje knoflook over en breng op smaak met peper en zout. Giet hierover de room en plaats 40 minuten in een voorverwarmde oven van 160°C. Na deze kooktijd bestrooien met de gemalen mozzarellakaas en laten gratineren onder de grill. Lekker bij vlees.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats