laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Chili con carne 1
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    3 dl. bouillon
    1 groene paprika
    1 rode paprika
    2 uien
    500 gr. bruine bonen
    zout
    2 teentjes knoflook
    1 theel. oregano
    1,5 theel. chilipoeder
    1 eetl. azijn
    1 blikje tomatenpuree
    5 gr. suiker
    1 eetl. olijfolie
    350 gr. rundergehakt
  bereiding:
    Was de paprika's en verwijder de zaadlijsten. Snij de paprika's in dunne reepjes.
Pel en snij de uien fijn en fruit ze met de knoflook in de olie lichtbruin. Bak het gehakt mee.
Meng de reepjes paprika erdoor. Voeg de kruiden, tomatenpuree, bouillon, bruine bonen, azijn, suiker en zout toe.
Laat de chili con carne +/- 10 min. zachtjes koken.


Tip:
Gebruik rode kidneybonen i.p.v. bruine bonen. Voeg een blikje uitgelekte maiskorrels toe.
Vervang de uien door rode uien.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats