laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Wildsaus 2
  ingrediënten:
    Nodig voor 4 personen:

    1 Ltr wildfond.
    1/2 Ltr rode wijn.
    15 peperkorrels.
    10 laurierblaadjes.
    10 jeneverbessen.
    10 kruidnagels.
    1/2 zak gedroogde pruimen.
    1/2 zak gedroogde appeltjes.
    4 eetlepels veenbessen.
    250 gram rozijnen.
    2 kaneelstokjes.
    2 vanillestokjes.
  bereiding:
    Zet de pan op de warmtebron en doe hier de rode wijn en de wildfond in en laat deze op een laag pitje staan. Ga ondertussen de kruiden uitzoeken en uittellen.

Voeg de kruiden, rozijnen, pruimen en de appeltjes toe in de pan en laat dit alles inkoken. Je kunt natuurlijk zelf bepalen hoe sterk je de saus wilt hebben.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats