laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Stokbroodpizza
  ingrediënten:
    Stuk stokbrood van ongeveer 75 gram
Tomatenpuree, (klein beetje)
Tomaat,
ui,
knoflook,
prei,
champignons.
30 gram 20+ kaas
Peper,
Paprikapoeder
  bereiding:
    Vet de koekenpan een beetje met wat olijfolie, heel klein beetje. of gebruik bakvel. Snij alle ingrediĆ«nten.
Bereidingswijze: Bak de groenten in de koekenpan wat bruin, voeg er wat water bij( je kunt natuurlijk ook een koffielepel (1punt extra) aan olijfolie toevoegen) Als 't lekker bruin begint te worden, doe je een klein beetje peper, paprikapoeder en wat tomatenpuree bij. Verwarm de over 210 graden. Snij het stokbrood doormidden en smeer tomatenpuree uit over het stokbrood. Smeer hier overheen de groenten en kruid indien nodig nog wat meer. Bedek met kaas (mag ook geraspte kaas naar smaak zijn)

Je kunt 't recept uitbreiden naar smaak.

p.p. 190 kcal.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats