laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kabeljauwschotel
  ingrediënten:
    Voor 4 persoenen:

50 g ui,
50 g prei,
75 g rode paprika,
100 g witte kool,
10 zachte of vloeibare margarine,
Gemberpoeder,
150 g kabeljauwfilets,
125 g tomaat,
50 g taugé (sojascheuten),
Peper
  bereiding:
    Snijd de ui fijn. Reinig de prei en snijd in dunne repen. Was de paprika en snijd in dunne repen. Was de kool en laat hem uitlekken.

Smelt de margarine en fruit hierin de ui glazig. Voeg de groenten toe en overstrooi met gemberpoeder. Laat dit onder gesloten deksel ongeveer 15 min. stoven. Reinig ondertussen de kabeljauwfilets en snijd in blokjes. Schep de vis na ongeveer 7 min. onder de groenten. Was de tomaat en snij in parten. Was eveneens de taugé. Verwarm de tomaat en de taugé een paar minuten mee. Breng het geheel op smaak met peper en gemberpoeder.


165 Kcal/pers.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats