laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Penne rigate con salsa, mozzarella e pecorino
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    400 gr penne rigate
    2 bollen mozzarella (รก 125 gr)
    1 pot Bertolli pittige tomaat, paprika & rode peper
    verse tijm
    1 eetlepel kappertjes
    6 zwarte olijven zonder pit, fijngehakt
    100 gr geraspte pecorino
  bereiding:
    Kook de pasta in ruim water met zout al dente (beetgaar). Laat de mozzarella uitlekken en snijd de kaas in kleine blokjes. Verwarm de saus. Giet de pasta af en laat uitlekken. Doe de pasta bij de saus in de pan. Voeg de tijm, kappertjes en gehakte olijven toe en roer dooreen. Voeg de mozzarella toe en verwarm zolang tot de kaas begint te smelten. Strooi de helft van de pecorino over de pasta en meng. Serveer de pasta in diepe borden en bestrooi met de rest van de geraspte kaas en garneer eventueel met een blaadje basilicum.


Variatie:
Vervang de Pecorino door Grana Padano
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats