laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pittige Italiaanse pastasalade
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:[list]
300 g farfalle (pasta)
2 teentjes knoflook
1 gele paprika
6 eetlepels Italiaanse olijfolie
3 vleestomaten
1/2 pot groene pepers mild (a 290 g)
200 g stuk belegen kaas
1 zak gemengde ijsbergsla van 200 g
  bereiding:
    Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing, afspoelen met koud water en goed laten uitlekken. Knoflook pellen en snipperen. Paprika schoonmaken en in kleine stukjes snijden. In koekenpan 2 el olie, knoflook en paprika zachtjes verwarmen. Tomaten wassen. Steeltjes van pepers snijden. Tomaten en pepers in stukjes snijden. Kaas in kleine blokjes snijden. In pan pasta, knoflook, paprika, tomaat, peper en kaas door elkaar scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Op platte schaal sla verdelen en pastasalade erop scheppen. Besprenkelen met rest van olie en versgemalen peper.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats