laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Lamsgehakt met appel
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:

    200 gram lamsgehakt
    1 teentje knoflook
    1 eetlepel paneermeel
    peper, zout
    10 gram (3/4 eetlepel vloeibare) margarine
    15 gram gedroogde appeltjes
    1 dl appelsap
    mespunt mosterd
  bereiding:
    Maak het gehakt aan met het uitgeperste teentje knoflook, het paneermeel, peper en zout. Vorm er kleine gehaktballetjes van ter grootte van een walnoot. Bak de gehaktballetjes in de hete margarine bruin en gaar in 10 minuten. Snijd de gedroogde appeltjes in stukjes. Giet het uitgelopen vet uit de pan en voeg de appelstukjes, het appelsap en de mosterd toe. Warm dit nog even goed door.

Lekker met broccoli en aardappelen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats