laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Eendenborstfilet
  ingrediënten:
   
  • boter
  • kervel
  • water: 2 soeplepel(s)
  • 1 koffielepel verse geraspte gember
  • 3 Doyenne peren
  • peper en zout
  • 4 el suiker
  • 2 borstfilets van eend
  bereiding:
    Bak de eendenborstfilets mooi roze langs beide kanten. Kruid met peper en zout. Schil de peren en snijd ze in vier. Bak de stukjes peer mooi bruin aan in de boter en overstrooi met de suiker en de gember. Laat ze goed karameliseren en blus dan met het water. Laat de peren nu rustig garen tot alles ingekookt is. Snijd de eendenborst in schijfjes en serveer met de peren. Versier met kervel en geef er gebakken aardappelen bij.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats