laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kabeljauw met kruimelkorst
  ingrediënten:
    Nodig voor 4 personen:

    300 gram kleine broodblokjes
    3 eetlepels olijfolie
    zout
    peper
    1 kabeljauwfilet (800 gram)
    grof zeezout
    2 eetlepels droge witte wijn
  bereiding:
    Leg de kabeljauwfilet in een ovenschaal (lichtjes met olie besmeerd). Bestrooi met vers gemalen peper en grof zeezout en besprenkel met wijn en olijfolie.
Meng de broodblokjes met olijfolie en verdeel ze over de vis.
Zet de vis een kwartiertje in de oven bij 220ºC. tot de kruimelkorst mooi goud/bruin gekleurd is en de vis nèt gaar is (de gaartijd van de vis is een beetje afhankelijk van de dikte van de filet).
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats