laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Coupe Tropicale
  ingrediënten:
    Per persoon:

    2 bollen pistacheijs
    4 eetl. tropical fruitmix (diepvries)
    1 eetl. suiker
    1 à 2 eetl. karamelsaus
    2 ijskoekjes ‘sigaretten’
    slagroom (facultatief)
  bereiding:
    Breng het diepgevroren fruit zachtjes aan de kook met de suiker. Laat 5 min. pruttelen en laat terug afkoelen.
Giet 1 à 2 eetl. karamelsaus in een hoge ijscoupe en schep er de fruitmix op.
Schep het pistacheijs in het glas en duw lichtjes aan.
Lepel er nog wat karamelsaus over en werk indien gewenst af met slagroom.
Schik de ijskoekjes in het glas.
Voeg eventueel nog een eetl. rum toe wanneer u de fruitmix met suiker laat pruttelen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats