Tonijnsteak met romige driepepersaus |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
300 g tagliatelle
1 ui
750 g broccoli
6 eetlepels olijfolie
4 tonijnsteaks (a 150 g)
1 cup boursin cuisine drie pepers (250 ml) |
|
bereiding: |
|
|
Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Broccoli schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Steel schillen en in stukjes snijden. In wok 4 el olie met ui 2 min. verhitten. Broccoli en steel toevoegen en 4 min. roerbakken. Tonijn met rest van olie bestrijken en met zout en peper bestrooien. In grillpan of droge koekenpan tonijnsteaks in ca. 3 min. vanbuiten bruin en vanbinnen rosé grillen of bakken. In steelpan Boursin verwarmen. Tonijnfilets met broccoli, pasta en pepersaus serveren. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|