laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tonijnsteak met romige driepepersaus
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    300 g tagliatelle
    1 ui
    750 g broccoli
    6 eetlepels olijfolie
    4 tonijnsteaks (a 150 g)
    1 cup boursin cuisine drie pepers (250 ml)
  bereiding:
    Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Broccoli schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Steel schillen en in stukjes snijden. In wok 4 el olie met ui 2 min. verhitten. Broccoli en steel toevoegen en 4 min. roerbakken. Tonijn met rest van olie bestrijken en met zout en peper bestrooien. In grillpan of droge koekenpan tonijnsteaks in ca. 3 min. vanbuiten bruin en vanbinnen rosé grillen of bakken. In steelpan Boursin verwarmen. Tonijnfilets met broccoli, pasta en pepersaus serveren.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats