|
|
|
Shoarmataart |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
2 eetlepels olie
400 g shoarmavlees
1 courgette, in blokjes
2 tomaten, in stukjes
4 grote tortilla's
250 ml knoflooksaus
4 eetlepels sladressing naturel
1 kropsla, gewassen
springvorm (doorsnede 24 cm) |
|
bereiding: |
|
|
Oven voorverwarmen op 175 °C. In hapjespan olie verhitten en shoarmavlees 6 min. zachtjes roerbakken. Courgette en tomaten toevoegen en 2 min. meebakken. Tortilla's aan beide kanten bestrijken met knoflooksaus. Ovenschaal om en om vullen met tortilla's en shoarmamengsel. Shoarmataart in 15 min. in oven warm laten worden. Dressing door sla mengen. Taart in punten snijden en over vier borden verdelen. Serveren met sla. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|