laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gazpacho
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    1 rode paprika
    1 l groentesap
    2 el rode wijnazijn
    1 teen knoflook, fijngehakt
    4 tomaten, gehakt
    1 middelgrote ui, in kleine blokjes
    1/2 komkommer, zaden eruit, in blokjes
  bereiding:
    Prik de paprika aan een spies en leg hem in een gasvlam tot de paprika rondom geblakerd is. Doe de paprika 10 min. in een afgesloten plastic zak. Verwijder met een scherp mes al het zwart en de zaden. Snijd de paprika in stukken. Pureer de geroosterde paprika met het sap, azijn, knoflook en de helft van de bleekselderij, ui, tomaten en komkommer. Breng op smaak met zout. Zet de gazpacho 1 uur in de koelkast. Serveer de soep in kommen of glazen, bestrooi met de overgebleven groenten en steek de repen komkommer erin.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats