laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tongrolletjes met zalm en spinazie
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    8 hondstongrolletjes (diepvries)
    8 sneden gerookte zalm
    1 kop bladspinazie (diepvries)
    8 eetl. boter
    1 dl room
    peper en zout
  bereiding:
    Leg voor elke papillot 2 vellen aluminiumfolie over elkaar en smeer de folie rijkelijk in met boter.

Leg in elk pakje wat diepgevroren spinazie en daarop 2 diepgevroren tongrolletjes. Kruid de vis met peper en zout. Leg rond elk tong

Bak de tongrolletjes ± 30 min. op de warme grill. Neem dan de pakjes van het vuur en maak ze zorgvuldig open. Giet in elke pakje 2 eetl. room. Ga na of de saus voldoende gekruid is en vouw de papillotten terug dicht. Laat nog een 5-tal min. bakken, zodat de saus kan indikken.

Dien op met rijst of stokbrood.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats