Tongrolletjes met zalm en spinazie |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
8 hondstongrolletjes (diepvries)
8 sneden gerookte zalm
1 kop bladspinazie (diepvries)
8 eetl. boter
1 dl room
peper en zout |
|
bereiding: |
|
|
Leg voor elke papillot 2 vellen aluminiumfolie over elkaar en smeer de folie rijkelijk in met boter.
Leg in elk pakje wat diepgevroren spinazie en daarop 2 diepgevroren tongrolletjes. Kruid de vis met peper en zout. Leg rond elk tong
Bak de tongrolletjes ± 30 min. op de warme grill. Neem dan de pakjes van het vuur en maak ze zorgvuldig open. Giet in elke pakje 2 eetl. room. Ga na of de saus voldoende gekruid is en vouw de papillotten terug dicht. Laat nog een 5-tal min. bakken, zodat de saus kan indikken.
Dien op met rijst of stokbrood. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|