laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Hagelandse kaastaart
  ingrediënten:
    een pakje kant-en-klaar kruimeldeeg
500 gram vette plattekaas
3 eieren
150 gram fijne witte suiker
2 zakjes vanillesuiker
1 afgestreken lepel maïzena
  bereiding:
    Verwarm de oven voor op 180°. Splits de eieren. Klop de eierdooiers met de suiker en de vanillesuiker
goed door elkaar en roer er daarna de plattekaas onder. Het mengsel moet glad en smeuïg zijn. Strooi
de maïzena en meng opnieuw. Klop het eiwit tot sneeuw en hef dit onder de vulling. Leg het deeg -
met het bakpapier - in een taartvorm van 25 cm diameter. Snijd het overtollige deeg weg. Prik even in
het deeg met een vork en giet er de kaasvulling in. Reken ongeveer 35 minuten baktijd.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats