Tortellini met kruidensaus en fijne groenten |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
500 g tortellini
1 venkel
2 tomaten
1,5 dl kippenbouillon (1/4 bouillonblokje opgelost in 1,5 dl heet water)
245 g Boursin Cuisine met fijne kruiden en knoflook
1 eetl. olijfolie
peper en zout |
|
bereiding: |
|
|
Snij de venkel in kleine stukjes.
Ontpit de tomaten en snij in blokjes.
Breng 4 L lichtgezouten water aan de kook en leg er de tortellini in. Laat 5 min. koken en giet af.
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en doe er de stukjes venkel in. Laat even stoven (niet kleuren). Voeg de kippenbouillon toe en laat afgedekt beetgaar worden op een zacht vuur (10 min.).
Voeg de Boursin Cuisine toe en verwarm zachtjes gedurende ± 3 min. Voeg de tomatenblokjes toe, breng op smaak met peper en zout en laat nog even opwarmen.
Meng de tortellini door de saus en dien onmiddellijk op. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|