laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kipschnitzel met perzik en kerrierijst
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:

    1 sjalot
    1 paprika, rode
    1 perzik
    2 kipschnitzels
    100 gr. snijboon
    25 gr. boter
    2 el. olie
    0.5 pakje snelkookrijst
    2 tl. kerriepoeder
    2 tl. bouillonpoeder
    2 dl. water
  bereiding:
    Pel het sjalotje en snipper het fijn. Maak de paprika schoon en snijd hem in kleine stukjes. Haal de snijbonen af en snijd ze in stukjes van circa 1 centimeter.

Verhit de olie in een braadpan en schep de sjalot, paprika en snijbonen erdoor.

Smoor de bonen met de deksel op de pan in circa 5 minuten bijna gaar.

Roer de kerriepoeder en rijst door de groenten en bak ze circa 2 minuten mee.

Voeg het water en de bouillonpoeder toe en kook de rijst verder gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Bak de schijfjes perzik circa 2 minuten met de kipschnitzels mee.

Leg de kipschnitzels op de borden en verdeel de perzikschijfjes erover. Schep de groentekerrierijst ernaast.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats