laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Vegetarische pasta
  ingrediënten:
   

    1 Pak bevroren spinazie à la crème
    Olijven zonder pit
    1 Rode ui
    Zakje Zonnebloempitjes of pijnboompitjes
    Potje rode pesto
    Spaghetti
  bereiding:
    Kook de spaghetti volgens voorschrift. Ontdooi de spinazie zachtjes in een diepe pan. Snijdt intussen de olijven en de ui klein. Bak vervolgens, terwijl de pasta pruttelt en de spinazie ontdooit, de zonnebloem- of pijnboompitjes even aan in een koekenpan. Leg de pitjes als ze mooi bruin zijn apart en fruit het uitje in de pan, om de smaak los te krijgen. Gooi alles bij de ontdooide spinazie en doe er naar smaak rode pesto bij. Serveer de saus op de spaghetti.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats