laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Saucijzenbroodjes
  ingrediënten:
   

    250 gr. gehakt halfom
    50 gram soezendeeg
    maggi, nootmuskaat, zout, peper
    bladerdeeg

    Het is de combinatie van soezendeeg en maggi die voor een heerlijke, pikante en luchtige vulling zorgt.
    Voor het soezendeeg:
    50 cl water
    50 gram boter
    50 gram bloem
    1 ei
  bereiding:
    Water met boter aan de kook brengen, in een keer alle bloem toevoegen, roeren tot het een bal is. Pan van het vuur halen en ei erdoor roeren. Het klinkt misschien bewerkelijker dan het is.

Meng alle ingredienten door elkaar, vul een plakje bladerdeeg met het gehakt, vouw dubbel. Afbakken in een voorverwarmede oven op 220 graden, 20 minuten.

Deze broodjes zijn keer op keer een succes
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats