laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Arnhemse meisjes
  ingrediënten:
    Voor 20 stuks heb je nodig:

    4 plakjes diepvries bladerdeeg, ontdooid
    100 - 125 gram kristalsuiker
    extra nodig: ingevette bakplaat
  bereiding:
    Oven voorverwarmen op 220 graden. Deeg plakjes op elkaar leggen en uitrollen tot een langwerpige deeglap van 15 x 30 centimeter. 50 gram suiker met een 1/2 deciliter water aan de kook brengen en tot een stroopje koken. Uit het deeg 20 ovale deeglapjes van 3 x 6 centimeter snijden en deze met de stroop bestrijken. Leg de deeglapjes op de bakplaat strooi de rest van de suiker erover. Bak de koekjes in het midden van de oven in 15 - 20 minuten lichtbruin en laat ze afkoelen op een rooster. Bereiden: 40 minuten

Ik zelf bak altijd het dubbele recept want ze zijn zo lekker dat ik er niet van af kan blijven!!!!
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats