laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Linzensoep
  ingrediënten:
   

    250 gr. rode linzen
    2 gesnipperde uien
    2 tenen knoflook
    250 gr. gemengde soepgroente
    paprikapoeder
    laurierblad
    sambal
    kruizemunt
    4 maggi rundvleesbouillontabletten
  bereiding:
    Was de linzen, breng ze aan de kook met twee liter water en afschuimen. Fruit intussen de uien en de knoflookn bestrooid met paprikapoeder, in olijfolie. Doe bij de linzen samen met de bouillonblokjes, lik sambal en laurierblad. Uurtje laten sudderen, dan de soepgroente erbij, nog een uurtje laten sudderen. Vervolgens soep pureren met de staafmixer en bestrooien met een handvol gehakte kruizemunt. Lekker met een turks brood. Soep kan heel goed dag van te voren worden gemaakt, wordt hij nog lekkerder van.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats