laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Cocktail van rivierkreeftjes
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    4 kleine rijpe trostomaten
    1 stengel bleekselderij
    250 g rivierkreeftjes
    eventueel zout
    versgemalen peper
    6 el Becel Dressing Light
    2 el witte vermout of medium dry sherry
    0.5 tl chilipoeder
    1 el peterselie, fijngehakt
  bereiding:
    Snijd de tomaten in vieren en verwijder de zaadjes. Snijd de tomaten in kleine blokjes. Schil de stengel bleekselderij met een dunschiller en snijd hem in kleine blokjes.
Schep in een kom de tomaat, bleekselderij en rivierkreeftjes door elkaar. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de cocktail in wijde glazen.
Roer in een kommetje de Becel Dressing met de vermout en chilipoeder tot een sausje. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de dressing over de rivierkreeftjes. Strooi de peterselie erover.


Lekker met vers geroosterd casinobrood.


Vervang de rivierkreeftjes door (Hollandse) garnalen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats