laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Schnippelsuppe
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    1 prei
    2 wortels
    500 gr aardappelen
    1 el boter
    1 ui gesnipperd
    1 L vleesbouillon
    1 bosje verse morjoraan fijngehakt
    peper
    zout
    125 gr doorregen spek
  bereiding:
    Maak de groenten schoon. Schil de aardappelen en snij alles in dunne plakjes.

Verhit de boter en fruit de uien. Voeg de plakjes groente en aardappel toe, bak ze kort mee en giet dan de bouillon erover. Breng de soep op smaak met peper, zout en marjoraan en laat hem 15 - 20 minuutjes zachtjes koken. Snij het spek in blokjes en bak die in een droge koekepan uit. Roer ze voor het opdienen met braadvet en al door de soep .

Evt. kan je de soep binden met een losgeklopt ei.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats