laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Perzikenpakketjes met citroenhangop
  ingrediënten:
    Nagerecht voor 4 personen:

    1 l volle yoghurt
    40 g pecannoten
    1 kleine banaan
    4 rijpe perziken
    60 g roomboter
    3 eetlepels suiker
    0.5 theelepel kaneel
    poedersuiker
    rasp van 0,5 citroen
    extra nodig: zeef, theedoek, alminiumfolie
  bereiding:
    voorbereiding:

Bedek een zeef met een schone theedoek. Schenk de yoghurt erin en laat hem minimaal 8 uur uitlekken tot een dikke massa.

Hak de pecannoten grof. Pel de banaan en snijd hem in kleine stukjes.

bereiding:

Schil de perziken, halveer ze en verwijder de pit. Meng de boter met de pecannoten, stukjes banaan, suiker en kaneel. Verdeel het mengsel over 4 perzikhelften en bedek met de andere helften. Verpak de perziken in aluminiumfolie en leg ze ca. 10 minuten in de gloeiende as.

Breng intussen de hangop op smaak met poedersuiker en citroenrasp.

Open de pakketjes en serveer ze met de citroenhangop.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats