  | 
    
 
 | 
      | 
    
					
				
					| 
 Bolognaise saus 2 | 
				 
							
					|   | 
					ingrediënten: | 
				 			
				
					|   | 
					  | 
					
 1 kg verse  tomaten, van die italiaanse ovale
 een rode paprika, 
 een ajuin, 
 500 gr frikadellen. 
 1/2 blokje vleesbouillon
   | 
				 
							
					|   | 
					bereiding: | 
				 
				
					|   | 
					  | 
					De tomaten pellen en de pitjes verwijderen
 De ajuin en paprika stoven, tomaten toevoegen
 Boullion blokje toevoegen en aan de kook brengen
 Dit mengsel pureren
 Het gehakt bakken in een pan en in niet te kleine stukjes toevoegen aan de tomatensaus, 45 min. laten pruttelen
 Een beetje peterselie toevoegen | 
				 
				
					|   | 
				 
				
					|   | 
				 
                           
 
  | 
 
				
					|   | 
					mail dit recept naar een vriend of vriendin | 
				 
					
			  | 
		 
		 
 | 
      |