laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 lekkere chocoladetaart
  ingrediënten:
    [/list]
-200gr pure chocolade
-200gr boter
- 100gr zelfrijzende bloem
- 300 gr kristalsuiker
- 6 eieren[/list]
  bereiding:
    chocolade en boter au-bain-marie laten smelten ( bij microgolfoven moet je meer opletten het lijkt gemakkelijker maar is niet zo)
bloem, suiker en eieren samen in pot, goed mixen tot glad mengsel
gesmolten chocoboter erbij, goed doorroeren
hoge, ronde bakvorm bekleden met bakpapier
mengsel erin
40minuten op 180°
laten koelen bij kamertemperatuur


je kan versieren met :
- bestrooien met gezeefde bloemsuiker ( juist voor opdienen of suiker smelt weg)
- of een suikerglazuur maken van bloemsuiker en water ( eventueel kleurtje bijdoen ) goed uitsmeren en wel goed laten koelen daarna
- paar toefjes slagroom
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats