laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Mais met kaassaus
  ingrediënten:
    Nodig:

    6-8 maiskolven of 2 blikken maiskorrels (totaal 720 gram)
    1 theelepel suiker
    1 bekertje Bulgaarse yoghurt (125 gram)
    1 ei
    75 gram geraspte oude Goudse kaas
    soja
    40 gram boter
    peper en zout
  bereiding:
    Verwijder de bladeren en draden van verse mais en kook de kolven in 20-30 minuten gaar in veel water met de suiker of laat de mais uit blik uitlekken. Klop intussen de yoghurt met het ei glad; voeg de kaas toe en laat die onder zeer goed roeren op de laaggedraaide vlam smelten. Giet de mais af en neem de korrels van de kolven. Warm de maiskorrels in de saus op en voeg aan het gerecht wat soja, de boter en naar smaak peper en zout toe. Smakelijk !!!
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats